Hello Baby Kitty - szédületes szülészet

A HarmoNet Hello Kitty napjának talán legmeghökkentőbb tudósítása a taiwani Hau Sheng kórházból származik. Egy egész szülészeti osztályt dizájnoltak meg Hello Kitty stílusra. Az itt született csecsemők gyerekszobájának vezető stílus(talansági) eleme egészen biztosan megjósolható. Hello! Kitty hozott a világon újszülött!

Ha kismama vagy és van elég tőkéd ide utazni, akkor itt a lehetőség! Egészen egyszerű kinézetű kórház, akár Európában is lehetne. Vagy bárhol a világon. Kívül konzervatív homlokzat, belül maximális felszereltség. Ám itt többet nyújtanak neked, egy kis plusz dizájnnal. Ezt nyújtja neked a Hau Seng kórház szülészeti osztálya.


Hello Kitty köszönti a taiwani újszülötteket. Az igazgató 100 millió taiwani pénzből megnyitotta a kórházat, mert a felesége, a lánya, az anyja nagyon szeretik ezt a rajzfigurát. A falujában 126 ezer ember él, ezért egy különleges, 30 ágyas szülőotthont adott nekik.


Úgy gondolta, hogy ez a kedves macskafigura megkönnyíti a szülést, eloszlatja a félelmet a szüléstől. Ezért a lepedőkön, ágyneműkön is macskafigura van, az ápolók rózsaszín ruhában járnak, és egy Hello baby orvosfigura köszönti a látogatókat. A kórházban szemmel láthatóan minden van, a koraszülötteket mentő inkubátortól a babagyűjtőig, ahol a csöppségek nemüknek megfelelő színű kosárkában pihenhetnek.


Macskáknak öltözött látogatók jönnek vendégségbe az anyákhoz. Jól felismerhető ez a szájatlan kis macskafigura, minden a cicára hasonlít a kórházban.


Egy 38 éves anyuka úgy nyilatkozik, hogy máshol minden csak fehér, itt meg szép színes. A kórházi szoba például így fest.