Csoportos utazás Ammához Münchenbe

Ammá darsanja egyedülálló a világ történelmében. A "darsan" szó jelentése "látni". Tradicionálisan a Mesterrel való, fizikai kontaktus nélküli találkozást jelenti. Ezzel szemben Ammá darsanja olyan, mint az önzetlen, szerető Anya ölelése. Ammá mindenki számára elérhető, aki az áldását kéri. Nem kér érte pénzt, és nem küld el senkit. Férfi vagy nő, beteg vagy egészséges, gazdag vagy szegény, fiatal vagy öreg, vallásra, kasztra való tekintet nélkül mindenki úgy tekinthet Rá, mint a saját Édesanyjára.

Ammá évről évre számos nagyvárosba utazik Indiában és a világ több tucat országában. Indiában akár 20.000 ember kap Tőle darsant egy nap alatt, gyakran 22 órán keresztül ül ezért egy helyben.

Óráról órára, napról napra, évről évre - az elmúlt 36 év során, több mint 26 millió embert ölelt meg a világon.

Ammá darsanja eszköz, hogy kifejezze feltétel nélküli szeretetét: a mester lenyűgöző jelenlétével, tekintetének tiszta erejével, mosolyának édességével, örökkévalóságba húzó ölelésével, a biztonság szavainak suttogásával, arcának gyengéd illatával, a prasad (Istennek felajánlott étel) ajándékával.

A darsan mindenkinek friss élmény, mert Ammá Önmaga is friss, spontán. Ammá figyel kimondott szavainkra és kimondatlan gondolatainkra, megöleli az arra vágyókat, és békét suttog a fülükbe.

Ő pontosan tudja a pillanatnyi szükséget. Egy szünet itt, egy pillantás ott és a transzformáció megtörténik. Ez milliók tapasztalata.

Szemei a Lélek fényétől ragyognak.

 
Ammá európai körútja idén is október elején indul, a következő állomásokkal:
Magyarországról az egyik legkönnyebben elérhető állomás München, ahol Ammá október 29-30-31-én (csütörtök, péntek, szombat) fogadja áldó ölelésével az érdeklődőket.

Ahogyan már tavaly, idén is szervezünk csoportos, buszas utat mindazoknak, akik nem tudják, vagy nem akarják megszervezni egyedül az utazásukat Münchenbe.

Indulás: 2009. 10. 29. csütörtök, reggel, Budapest egy központi helyéről
Érkezés: 2009. 11. 01. vasárnap, délutáni órákban, Budapest egy központi helyére
Utazás: busz
Program helyszín: Zenith - Die Kulturhalle, Lilienthalallee 29, 80939 München
Szállás: ifjúsági szálló

Ha úgy érzed, hogy Te is részese szeretnél lenni ennek a felejthetetlen élménynek, akkor jelentkezz Legendi Móninál (a legendimonika@freemail.hu-n vagy a (20) 806 15 90-on).
www.ammachi.hu