Mogyoróhab - divatos, réteges kehely

mogyoróHozzávalók:
5 dl tejszín,
4 kanál mogyorókrém,
10 dkg mogyoró,
1 cs. habfixáló,
ízlés szerint barnacukor

1 mogyorós kérmpuding
1/2 liter tej

Elkészítés:
Az 5 dl.  tejszínt felverem a habfixálóval, közben a mogyorókrémet megolvasztom. A kettőt összekeverem, ha szükséges még barnacukrot teszek hozzá de általában elég édes a mogyorókrémtől. A mogyorót összetöröm darabosra, 1-2 evőkanálnyit félreteszek belőle, a többit a krémbe keverem.
Elkészítem a mogyorós krémpudingot, és rétegesen elosztom kisebb kelyhekbe. 4 desszertes kehelyben áltlábn elfér, megszórom a mogyoróval és a hűtőbe teszem rövid időre. Tejszínhabbal díszíthetjük a tálalás előtt.