Octo-Mel Gibson, a boldog apuka

Pénteken megszületett Mel Gibson nyolcadik gyermeke, azóta a világhírű színész-rendezőt poénosan csak Octo-Melnek becézik kollégái. A sztár boldog apuka, annak ellenére, hogy ez a kislánya csak féltestvére korábbi hét csemetéjének.

Tavalyi válása után alig egy évvel már meg is született Mel Gibson és Oksana Grigorieva kislánya. Mel Gibson korábbi feleségétől, akivel közel harminc évet töltöttek együtt, már van hét utóda, hat fiú és egy lány, így a most világra jött Lucia a színész nyolcadik gyermeke. Oksana egy fiú boldog anyukája volt, aki a szintén színész Timothy Daltontól van, neki Lucia a második babája.


Október 30-án, pénteken megszületett Mel Gibson nyolcadik gyermeke, és a hírt hivatalosan  most erősítették meg. A hivatalos közlemény szerint Mel Gibson és az orosz zenész Oksana Grigorieva Luciaként elnevezett kislánya pénteken, október 30-án jött a világra egy meg nem nevezett Los Angeles-i kórházban. Egyelőre bővebbet nem közöltek a hivatalos források, csak annyit, hogy a koraszülött kislány és édesanyja már elhagyhatta a kórházat.

A barátok szerint a pár nem is lehetne boldogabb, és mindenki egészséges és izgatott, annak ellenére, hogy a kislány a vártnál egy hónappal korábban érkezett. Gibson állítólag egyenesen imádja az új jövevényt, aki nyolcadik gyermeke, úgyhogy a média és a kollégák - a nyolcasikreket szülő Nadia "Octomom" Suleman nyomán - már csak Octo-Melnek becézi a színész-rendezőt.

Mel Gibson végig Grigorieva mellett volt, míg haza nem tért a kórházból, ám vasárnap már visszautazott dolgozni New Yorkba, ahol a The Beaver-t forgatja Jodie Fosterrel. A hétfői forgatáson a stáb a He’s Jolly Good Father című átköltéssel gratulált neki az apasághoz, amiért nagyon hálás volt