Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplők forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is érkezik, de egyikük már ismerős lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó.

A bűvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

A Jóban Rosszban új sztárja, Gábor nem a lépcsőfokok elejéről indult el felfelé, talán ezért aggódik egy kicsit a méltán híres anyuka. "Ő a maga útját járja. Azért örülök neki, mert Ő kicsi kora óta színésznek készült, de nem vagyok benne biztos, hogy itt kell kezdeni egy szakmát" - meséli a tabutv.hu riporterének Ungár Anikó, aki szerint a fia tudja, hogy mit akar.

"Úgy gondolom, hogy ez már a lépcsőfokok közepén van és nem biztos hogy jó, hogy nem elölről indul a Gábor. Őt kiválasztották, nyilván úgy gondolják, hogy Ő erre alkalmas, Ő pedig az élet iskoláját járja és nagyon jól érzi magát ebben a társaságban" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában a bűvész, aki nem félti a fiát az ismertségtől.