A gyógynövényes mélyhámlasztás

A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon lehet segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleg javulást.

A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon lehet segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleg javulást. Az eljárás 35 év kutatómunkával bőrgyógyászok, kozmetológusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott kezelés.

A következő szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:
Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb helyek, hiper és hipo pigmentáció bizonyos fajtái, öregedő atrophiás, napfény által károsodott bőrök, cellulitis és striák.
Az eljárás kémiai anyagok alkalmazása nélkül, 100% gyógynövény-összetételű erős, vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr anyagcsere fokozásához és méregtelenítéshez vezet. Lehámlasztja az epidermis rétegeit és a cutius felső részét, aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejt újraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában is egyaránt.

A kezelés rövid ismertetése
A mikroszemcsés formában lévő gyógynövénykeverék bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Feloldásuk közben értékes, természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek pld. Vitaminokat, fitohormonokat, enzimeket. A bemasszírozás napján a bőr enyhén piros, mint egy napozás után. A bőrpír már másnapra elmúlik, a 3-4 napon a régi bőr szépen, egyenletesen elválik. A hámlás két napig tart és a páciensnek csak ezt a két napot kell otthon tölteni. A bemasszírozást követő 5-6 napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Eredmények:
Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. Súlyos problémáknál a kezelést kb. 4 hét múlva, ismételjük.

Kraupa Márta