Avokádós omlett

Az alábbiakban, nem egy hagyományos omlett receptet ajánlunk olvasóinknak, hanem egy egzotikusabb ízekkel megbolondított tojásételt. Kísérletező kedvűek figyelmébe ajánljuk.

Az alábbiakban, nem egy hagyományos omlett receptet ajánlunk olvasóinknak, hanem egy egzotikusabb ízekkel megbolondított tojásételt. Kísérletező kedvűek figyelmébe ajánljuk.

Hozzávalók:

4 db tojás
1 db avokádó
1 fej vöröshagyma
10 dkg gomba
10 dkg főtt marhahús
2 dkg vaj

csipet kurkuma
őrölt fehérbors


A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, és a speciális tapadásgátló bevonattal bevont, karcolódás álló
Tefal Thermospot serpenyőben megsütjük, majd tányérra helyezzük. A megtisztított gombát, vöröshagymát, a magtalanított avokádót kockákra, vágjuk, és kevés előhevített vajon szintén serpenyőben lepirítjuk. Ízesítjük őrölt fehérborssal, csipet kurkumával, sóval.

Hozzáadjuk a kockázott, főtt marhahúst. A kisütött omlettet ezzel az ízletes raguval töltjük meg. Reszelt sajttal meghintve, forrón tálaljuk. A serpenyőt utána könnyű megtisztítani, és mosogatógépben is elmosogatható.

Ha te is szeretnél, egy ilyen tapadásgátló bevonattal ellátott serpenyőt, akkor játssz velünk a Harmóniakártyán, és nyerd meg a Tefal Thermospot serpenyőjét!