Akia, Atlantisz filozófiája

Az AKIA a legősibb filozófia és gyógymód a földlakók életében. Kezdetben - mármint a Földön - volt TOREOS - amit megszokásból ATLANTISZnak hívunk -, az első földlakók és a gyógymód, amit AKIA néven emlegettek. Mint minden valamirevaló gyógymód, AKIA mögött is állt egy erős filozófia, amin keresztül az AKIÁt művelték és tanították.

Az AKIA a legősibb filozófia és gyógymód a földlakók életében.
Kezdetben – mármint a Földön – volt TOREOS – amit megszokásból ATLANTISZnak hívunk -, az első földlakók és a gyógymód, amit AKIA néven emlegettek. Mint minden valamirevaló gyógymód, AKIA mögött is állt egy erős filozófia, amin keresztül az AKIÁt művelték és tanították.

Az AKIA magában hordja mikro és makrokozmosz egymásrahatásának teljes megértésést és tudományát, úgy tekint mindenre, mint az egész fontos összetevőjére és az egészre, mint a mindent magábafoglaló egységre. Az AKIA egyenrangúságot ad az organikus és nem organikus energiáknak. Ez a hitrendszer képezi az AKIA filozófia alapját.

Az emberiség spiritualitása az „egyén” szó felbukkanásával kezdett feledésbe merülni. Az energiák egymásrahatásának megtagadásával egy egész seregnyi új és félelmetkeltően nem megválaszolható kérdéssel kellett szembenéznünk, ami az életünket nagyon bizonytalanná és kétkedővé tette.

Megindult az őrült hajsza a megértésért és tudásért. Az AKIA szerint az ember nem érthet mindent és nincs is szüksége a mindenre kiterjedő megértésre. Ez a filozófia megértésez vezető út.

Az AKIA a láthatatlan lélek és a kozmikus tudás vallása.

Mindenben és mindenkiben megtalálható. A kulcs hozzád, másokhoz, érzésekhez, viselkedési formák megértéséhez, a fékhoz, növényekhez és állatokhoz, egyszóval az ÉLEThez. Minden az AKIAval kezdődik és minden az AKIAval végződik. Magába foglalja az összes filozófiát, minden vallást, bölcsességet és gyógyító formát, ugyanakkor az AKIA az egész. Az egyetlen útja az egymásrahatások teljes megértéséhez. A piramis teteje, ahol minden találkozik. Nincsenek mellékutak, vadhajtások és kimagaslóan fontos részletek.

Az AKIA filozófia megérti az Univerzumot. Sokkal egyszerűbb, mint elveszni egy felkapott ötlet részleteiben. Amikor részleteken dolgozol, sehová sem jutsz. Ez a művelet energiafecsérlés. Az idő energia, a pénz energia és minden más is energia.

Az AKIA gyógymód – amit Hope-o-pathynak is becézünk, minden rendszert felhasznál a gyógyulás érdekében. Használunk fákat, hangokat, illatokat, kristályokat, érintéseket és mindent, amire szükség van. Haználjuk a REIKI szimbólumoknak kikiálltott jeleket, ugyanis azok ősi Toreos-i szimbolumok, amikre Usui visszaemlékezett az elkötelezettsége és munkássága eredményeként. Ezért ágyaztuk bele a tanítási rendszerünkbe az AKIA-REIKI-t.

Az AKIA-t csak mostanában kezdtük el vallásnak nevezni, mert rájöttünk, hogy mint minden, amiben embercsoportok hisznek és együtt ünnepelnek, az AKIA vallásnak is nevezhető. Vannak rituáléink és ünnepeink. Összejövünk, hogy megbeszéljük életünket és munkánkat. Nyitva állunk az érdeklődők számára.

Különféle tanfolyamokat indítunk és gyógyításokat végzünk. Léleklátunk, jósolunk, életutat mondunk és elbeszélgetünk, ha éppen arra van szükség. Cikkeket és könyveket írunk.

Elérhetőségünk: akia@axelero.hu e-mailcím, vagy az Akia honlapon és a és a 0620-430 9008 telefonszám. Minden kiváncsiskodót és érdeklődőt szeretettel várunk.

Kívánunk erőt-egészséget és békés-boldog életet minden kedves olvasónknak!

Sok szeretettel:
Tudós Zsa Zsa