Anettka 30 milliós adósságot örökölt Rezsőtől, Pataky visszasírja régi boldogságát

Előkerült Forgács Rezső végrendelete, ennek alapján már el is készítették a hagyatékátadó végzést! Vége lett a nagy szerelemnek, Pataky Attila egy közös amerikai utazás után kiadta huszonéves kedvesének, Erikának az útját.

Az iratok szerint Anettka a tavaly március 19-én elhunyt férje után nem mesés vagyont, hanem több tízmilliós adósságot örökölt. Nem sokkal halála előtt a férfi kölcsönt kért Terry Blacktől, aki adott is neki 5 millió forintot készpénzben, és további 5 milliót aranyban. Csala Zsuzsa, a népszerű komika is segített Rezsőn, ő 20 millió forintot adott kölcsön készpénzben. Anettka nem kérdőjelezi meg egyik tartozás jogosságát sem - olvasható a Blikkben.
 
A család barátai szerint Pataky Attila már megbánta, hogy Erikáért elhagyta a feleségét, Beát, és kisfiukat, Acsát, ezért most újra régi otthona ajtaján kopogtat. A rocker, és a nála harminc évvel fiatalabb Erika rendszeres vendége volt a nagy társadalmi eseményeknek és partiknak, heves csókok csattantak, amerre csak jártak. A nagy lamúrnak azonban kéthetes amerikai útjuk után hirtelen vége szakadt - írja a Bors
 
Angliában, Portugáliában, Csehországban, Lengyelországban és Finnországban is voltak sejtjei annak a vietnami marihuánatermelő bűnszervezetnek, amelynek vezetőjét, egy 26 éves vállalkozót 17 társával együtt az elmúlt hetekben letartóztatták, miután egymás után számolta fel a rendőrség a vadkenderültetvényeiket Budapesten. A vietnamiak nagy alapterületű házakat béreltek a főváros csendes peremkerületeiben és a környező településeken. Piaci árat fizettek a bérbeadóknak, olykor többhavi díjat előre rendeztek, majd mindent elkövettek azért, hogy a tulajdonos jó ideig be ne tehesse a lábát a házába. Részletek a Népszabadságban.