Hernádi Judit senkit sem enged közel magához

A színésznő szívszorító vallomást tett az internetes sztártévé stábjának. Hernádi Judit bevallotta: nem szeret embereket különösebben közel engedni magához. A művész az évek folyamán megtanulta jól meghúzni a határokat, így nem is nagyon szokták megközelíteni. Hernádi azt mondja, hogy így érzi jól magát a bőrében, de vajon ez helyes döntés?

Azt mindenkinek magában kell eldöntenie, hogy a Csillag születik ítésze helyesen cselekszik-e akkor, amikor mindenkivel legalább egy lépés távolságban éli le az életét. "Nem nagyon szeretek embereket különösebben közel engedni, úgyhogy én jól meghúzom a határokat, így nem is nagyon szoktak megközelíteni, és azt gondolom, hogy teljesen igazuk van" - meséli a tabutv.hu riporterének Hernádi Judit, aki azért nem enged közel magához embereket, mert egyszerűen így érzi jól magát.

"Nézd, mindenki úgy él, ahogy akar. Ahhoz, hogy én azt tudjam csinálni, amit én tudok csinálni, ahhoz az kell, hogy én oda tudjak magamra figyelni, és így tudok magamra odafigyelni, hogy nem másokra figyelek oda akkor, amikor az tőlem energiát von el" - mondta el a Tabu Tv videójában Hernádi, aki ennek ellenére jól érzi magát a bőrében.

"Soha nem is volt favoritom semmiben. Ha a palacsintát szeretem, de töltött paprika van, és éhes vagyok, akkor annyira mindegy. Nincsenek kedvenceim, de olyanok vannak, amiket nagyon utálok, és ha éhes vagyok sem fogom megenni. Ilyen például a mozgó csiga" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hernádi Judit.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)