include("include/median_1.php"); ?>
Gyümölcsös műzli
Hozzávalók: 10 dkg zabpehely (lehet pehelymix is), 10 dkg aszalt gyümölcs vegyesen, 3 ek. méz, 2 narancs
Tálaláshoz frissen facsart gyümölcslé
A zabhelyhet alaposan összekeverem a kis darabokra vágott aszalt gyümölcsel. A narancsot meghámozom, darabokra vágom és a zabpehelyhez keverem. Rácsorgatom a mézet és hagyom kicsit állni. Kis tálkákba szedem és aki igényli annak frissen facsart gyümölcslevet locsolok rá!
Friss vegyes saláta
Hozzávalók: 1 nagyobb sárgarépa, 1 kígyóuborka, 1-1 piros és sárga kaliforniai paprika, 1 ek. őrölt lenmag, 1 kis doboz natúr joghurt, só, petrezselyemzöld, snidling
A zöldségeket darabolom, a répát lereszelem és kicsit megsózom. 15 percig hagyom állni, addig összekeverem a joghurtot a lenmaggal, sóval, apróra vágott petrezselyemzöldel és snidlinggel. A kettőt összevegyítem és magos pirítóssal tálalom!
Bogyós turmix mézzel
Hozzávalók fejenként: 3 dl rizstej vagy szójatej, 15 dkg fagyasztott bogyós gyümölcs, 1-2 ek. méz, 1 ek. búzakorpa
A hozzávalókat összeturmixolom és frissen kínálom! Egyszerű és nagyszerű, gyorsan elkészíthető!