Beckham bulldogot kapott karácsonyra

Bulldogot kapott karácsonyra nejétől David Beckham.

Az angol labdarúgás világsztárjának felesége, Victoria - a Spice Girls egykori leánybanda volt énekese - kétezer fontért (600 ezer forintért) vette a kutyakölyköt egy tenyésztőtől. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint az ötletet az adta, hogy Beckham előzőleg kijelentette: az angol válogatott "buldogszellemben készül" a jövő évi futball-világbajnokságra.


Victoria a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézett, kastélynak is beillő családi otthonban adta át a nemes pedigréjű ajándékot, ám a kutyakölyök társaságát valószínűleg inkább a gyerekek fogják élvezni, mivel Beckham a következő hónapokban az olasz AC Milan vendégjátékosa lesz. A tervek szerint az egyelőre ismeretlen nevű bulldog Victoriával és a házaspár fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal tart az ünnepek után a család Los Angeles-i otthonába.

Beckhamnek már van két rottweilere, Snoopy és Puff - ők a focista két kedvenc rapénekese, Snoop Dogg és a korábban Puff Daddy néven is ismert P Diddy után kapták nevüket.