Yofus Tésztasaláta

A tésztát kevés sóval és olívaolajjal ízesített vízben kifőzzük. A zöldségeket felaprítjuk, a petrezselyem zöldet és a bazsalikomot finomra vágjuk, a szezámmagot megpirítjuk.

Búzacsírás
Fodros Tészta 20 dkg. /Biopont termék/
BIO Natúr Szója joghurt 4 dl. /Biopont termék/
Hónapos Retek 1 cs.
Kínai Kel 0,5 fej
Paradicsom 10 dkg.
Kígyóuborka 15 dkg.
Póréhagyma 10 dkg.
BIO Szezámmag 5 dkg. /Biopont termék/
Petrezselyem zöld 1 cs.
Friss Bazsalikom
Olívaolaj 1 dl.
Gyömbér
Fehérbors


Az elkészítés módja :

A tésztát kevés sóval és olívaolajjal ízesített vízben kifőzzük.
A zöldségeket felaprítjuk, a petrezselyem zöldet és a bazsalikomot finomra vágjuk, a szezámmagot megpirítjuk.
Az előkészített alapanyagokat óvatosan összekeverjük, azután beízesítjük a salátát.

Friss salátalevélen tálaljuk.
Napfiv;rek