Yofus-Kesudiós Padlizsánsaláta

A padlizsánt 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és vékonyan kiolajozott tepsire terítjük.180 °C -on megsütjük. A kesudiót szintén megpiríjuk a sütőben

Padlizsán 60 dkg.
Kesudió 30 dkg. /Biopont termék/
Fokhagyma 5 dkg.
Olívaolaj 1 dl.
Petrezselyem zöld 2 cs.
BIO Natúr
Szója joghurt 4 dl. /Biopont termék/


Az elkészítés módja :

A padlizsánt 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és vékonyan kiolajozott tepsire terítjük.180 °C -on megsütjük.
A kesudiót szintén megpiríjuk a sütőben.
A szója joghurtot simára keverjük, ízesítjük zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyem zölddel, kevés olívaolajjal és sóval.
A sült padlizsán kockákat és a pirított kesudiót belekeverjük a mártásba.

Tálaláskor salátalevéllel és citromkarikával díszítjük.

Napfiv;rek