Bentley 60 millióért - akarsz egyet?

Még két hétig kell várni az idei év leggyorsabb autócsodájára, ám addig is nézzük meg, milyen lett a legújabb Bentley Supersports Continental, a leggyorsabb nyitott luxus autó! Képek és adatok az autócsodáról - nem csak férfiaknak!

Íme, két héttel a hivatalos bemutató előtt itt az új luxus sportautó, a Bentley idei szenzációja. A Supersport Continental és nyitott változata, a Convertible március közepén, a Genfi Autószalon megnyitóján kerül a nyilvánosság elé. A cég a nagy várakozásra tekintettel már jó előre megjelentette az autócsoda promóciós anyagát, és már gyűjtik a megrendeléseket. (Christiano Ronaldo valószínűleg az elsők közt lesz.)

Az álomautó állítólag a leggyorsabb luxusautó lesz, 300 Km/H feletti végsebességgel (Vajon hol lehet majd ezt kihasználni?) és 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 60-ra.  A modellt 6 literes, W12-es motorral szerelték fel, 650 lóerővel képes döngetni az aszfalton. Összkerék meghajtás, 6 fokozatú automata váltó, és a Bentleytől megszokott luxus kivitel. Uraim, szeretnének egy ilyet? Ha igen, még időben rendeljék meg a csodajárgányt, a csak megrendelésre készülő modellre ugyanis hónapokat kell várni, de addig legalább lesz idő összegyűjteni az árát: csekély 60 millióba kerül!