Charlize Theron az Oscar gála legrosszabbul öltözött színésznője

Az egyébként tökéletes külsejű színésznőnek megint sikerült beleválasztani, úgy, mint négy évvel ezelőtt, amikor egy csúnya zöld ruhában lépett a vörös szőnyegre. Ezúttal egy pántnélküli, lila estélyiben jelent meg, rózsamintával a mellei helyén. Ezt a ruhakölteményt is ugyanaz a tervező követte el, mint a négy évvel ezelőtti katasztrófáját.

John Galliano és Charlize évek óta jó barátok, és úgy látszik, a színésznő megbízik ízlésében. A barátság egy dolog, de a színésznő egyre több "legrosszabbul öltözött" toplista élére került.

Charlizet azonban egyáltalán nem érdekli a rózsa melleit érő kritika, azt mondja, neki nagyon tetszik a ruha és büszkén viselte.

Valószínűleg új kedvese, a Bombák földjén főszereplője, Jeremy Renner sem bánta barátnője domborulatait borító rozettákat. Meg nem erősített hírek szerint a nemrégiben összeszűrték a levet. Renner annyit bevallott, hogy elég sok időt töltenek együtt mostanában, de állítása szerint, csak barátok. "Oda vagyunk egymásért!" Mondja Jeremy. Ez azért mégiscsak többnek tűnik, mint barátság.

napiaszonline.hu