Barbara Walters tette tönkre Ricky Martint?

Barbara Walters rontotta volna el Ricky Martin karrierjét? A 80 éves riporterhölgy mindenesetre hibásnak érzi magát az egykori latin popsztár hanyatló pályájáért. Bevallotta, ma már helytelennek tartja azt a tíz évvel ezelőtti interjút, amiben konkrétan rákérdezett Ricky szexuális hovatartozására.

"2000-ben nagyon nagy nyomás alá helyeztem Rickyt, hogy elmondja, meleg-e vagy sem. Ő nem volt hajlandó vallani, ezért mindenki feltételezte, hogy meleg. Sokan azt mondják, ez tette tönkre a karrierjét, és ha visszagondolok rá, akkor belátom, hogy nem volt helyes feltennem ezt a kérdést neki" - emlékszik vissza a veterán riporter.

Azonban neki sem sikerült megtörnie a ma már 38 éves Martint, aki soha nem nyilatkozott nemi identitásáról. Ricky Martinnak ikerfiai vannak egy béranyától, de kapcsolatait mindig sikerült titokban tartania a médiától. Barbara megnyugodhat, mert annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban már nem számít akkora sztárnak, latin Amerikában még mindig nagy népszerűségnek örvend.

napiaszonline.hu