Chickenfoot-koncert áprilisban

Mielőtt a jegyirodákba rohannának, előre kell bocsátanom, hogy sajnos egyelőre csak DVD-n láthatjuk ezt a szupergroupot április 26. után a Get Your Buzz On "Live" című kiadványon.

A Sammy Hagar, Michael Anthony, Chad Smith és Joe Satriani alkotta bandát 2009-ben a legjobb új zenekar díjával jutalmazta az angol Classic Rock Magazin. Igazából a bemutatkozó lemezük tengerentúli fogadtatására sem lehet panasza a fiúknak, hiszen az USA-ban és Kanadában is aranyat ért a korong, több mint 750 ezret adtak el belőle tavaly. Játszottak kis klubokban és nagyobb fesztiválokon Európában és Amerikában, ott voltak a híres Montreux-i Jazz Fesztiválon is.


A DVD-n látható 97 perc körüli műsor nagy részét 2009. szeptember 23-án vették fel az Arizona államban lévő Phoenix városának Dodge Theaterjében, amelyet kiegészítettek néhány felvétellel az atlantai és georgiai koncertjükből, valamint a Rock and Roll Hall Of Fame-en való szereplésükkel.

A koncerten kívül láthatunk még backstage-felvételeket, interjúkat, fotókat és még sok érdekességet, speciális vendégeket: Adam Corolla, Bob Weir és Christopher Guest a DVD-n.

A track-lista:

1. Avenida Revolution
2. Sexy Little Thing
3. Soap On A Rope
4. My Kinda Girl
5. Down The Drain
6. Bitten By The Wolf
7. Oh Yeah
8. Learnin’ To Fall
9. Get It Up
10. Turnin’ Left
11. Future In The Past
12. Bad Motor Scooter
13. My Generation