Debreczeni Zita titkolta az első ivászatát!

A gyönyörű modell ezúttal alkoholmámoros élményeiről vallott az internetes sztártévé riporterének. Debreczeni Zita elárulta, hogy általában a rövid italok okozzák a "vesztét", de legelső lerészegedésének történetét is elmesélte. A lány elárulta, hogy elsőként Szolnokon rúgott be egy barátnőjével, akinek a szülei bor termeléssel is foglalkoztak. De ma mennyit iszik Zita?

Debreczeni Zita pálinkás üvegek közt mesélt emlékezetes ivászatairól. "Az emberek általában nagyon erősre szokták magukat inni, és én is csak ezzel próbáltam viccelődni az előbb a pultban. Nagyon-nagyon rég voltunk már bulizni a lányokkal, és ha elmegyünk szórakozni, akkor nem találkozunk előtte, hanem a szórakozóhelyen iszunk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a gyönyörű modell, akivel a Szervita téri pálinka Bistroban beszélgettünk.

"Ha iszom, és esetleg olyan buliba keveredek, ahol mindenki más is iszik alkoholt, akkor valószínű, hogy a rövidital mellett döntök. Ha én már ráadom magam a fejem, akkor nem szomjas vagyok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zita, aki azért iszik inkább tömény italokat, mert így hamarabb jön a hatás.

A lány arról is beszámolt, hogy miképp zajlott az első ivászat. "Az első lerészegedés az barátnőkkel volt Szolnokon. Azt mondtam anyáéknak, hogy ott alszom a barátnőknél. Bort ittunk, mert a barátnőm szüleinek nagy szőlő kertjük volt, és sok bor volt otthon. Bocs anya, ezt nem mondtam még!" - nevetett fel a tabutv.hu felvételén Debreczeni Zita, aki mindeddig titkolta anyukája elől a történetet.