Száguldó autó motorházán kapaszkodva hívta a rendőrséget

Egy tennessee-i waffle étterem alkalmazottja egy 100 kilométeres sebességgel száguldó autó motorházán kapaszkodva hívta a rendőrség 911-es számát.

Andrew Brian McKnight a szerencsésen túlélt kaland után elmesélte a Murfreesboroban (Tennessee) megjelenő Daily News Journalnak, hogy éppen az étterem parkolójában cigarettázott, amikor feltűnt neki, hogy egy pincérnő üldöz három tizenéves fiút, akik kiszaladtak az étteremből. Fizetés nélkül akartak meglógni.

McKnight megpróbálta feltartóztatni őket, de a fiatalok nekihajtottak az autójukkal. A férfi a motorháztetőn találta magát, ráadásul a kávéja is kiömlött, amitől a motorháztető csúszós lett. Az életét féltve kapaszkodott a motorháztetőbe. 

Később elmondta a rendőröknek, hogy legalább öt percig száguldoztak vele a motorháztetőn, mielőtt lelassítottak és hagyták, hogy leszálljon.

Még száguldás közben valahogyan sikerült elővarázsolnia a mobilját és felhívnia a segélykérő vonalat. Elmondta, hogy hol van, melyik utcában és hogy éppen mintegy 40 mérföldes sebességgel száguldanak. A rendőrség ügyeletese először visszakérdezett, nem is nagyon akarta elhinni, amit hall.

Az autó 18 éves sofőrje ellen több ügyben is vádat emelnek.