Lépj kettőről háromra: Elavult telefonod van?

Szeretnéd, hogy a telefonodon könnyebben és gyorsabban hozzá tudj férni a közösségi médiákhoz? Internetezéskor, wapozáskor sokkal nagyobb sebességgel tudj letölteni internetes tartalmakat, például egy híroldalt vagy a levelezésedet? Most megmutatjuk, mi a különbség a 2G és a 3G között, és hogy miért jó neked, ha csatlakozol a fejlettebb technológiához.

Tudtad, hogy Magyarország lakosai 85%-ának még mindig a régi, csak a 2G-s mobilhálózat hozzáféréséhez alkalmas telefonja van?
Pedig a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ország egyre nagyobb részében elérhető az új, nagyobb sebességet és gyorsabb adatátvitelt biztosító 3G hálózat. De mit jelent mindez számodra? Például azt, hogy 3G-s, azaz internetezésre is alkalmas készülékeddel könnyebben és gyorsabban tudsz hozzáférni a közösségi médiákhoz, így a Facebookon is azonnal reagálhatsz a legújabb hírekre, posztolhatsz fotókat vagy kommentelheted barátaid státuszát. A magasabb technológia másik előnye, hogy hívás közben sem szakad meg az adatátvitel, ráadásul 3G hálózaton még videóhívást is kezdeményezhetsz!

A 3G-s telefonok azonban nem csak a szórakozást és kényelmet jelentik: az új technológia egy digitális forradalom elősegítését is kezdeményezheti, amelyben a fejlettebb, mobil szélessávú megoldások egyszerre szolgálják a gazdasági fejlődést és a társadalom érdekeit.

Hogy mindez miért jó neked?
Mert a magasabb technológiák elterjedése ezáltal új munkahelyek előteremtését segíti elő, valamint megadja a lehetőséget az országnak a digitális régiókhoz való gyors felzárkózásra is. A Telenor célja, hogy 2013-ra Magyarország lakosságának többsége hozzáférhessen a mobil szélessávhoz, és hogy 2020-ra általánosan elérhetővé váljon a szolgáltatás az országban.

Ha mindebben te is részt kívánsz venni, és még mindig 2G-s telefonnal rendelkezel, itt a remek lehetőség, hogy nagyobb sebességre kapcsolj! Ha most döntesz úgy, hogy lecseréled régi mobil- vagy akár vezetékes telefonod, a Telenor akciójában most 10.000 Ft-al olcsóbban juthatsz hozzá új, internet képes (3G-s) készülékhez. Az akcióban részt vevő készülékek közé tartozik többek között a kifinomult Nokia 5230 és az íves formájú, fejlett közösségi alkalmazásokkal rendelkező HTC Legend, valamint számos más, csajos használatra alkalmas készülék. Az ajánlat 2010. június 1-től a visszavonásig érvényes, 3G-képes telefonokra vonatkozik és új Telenor számlás előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

Kapcsolj te is nagyobb sebességre, és használd ki telefonod minden lehetőségét!

3G kisokos!  Miért érdemes a 3G-t használni?

(Fotó: Telenor, piqs.de: Phone-ey Call)