Pár ezerért bárki élvezheti Benkő Dániel óráját!

A meztelenkedő lantművész újabb extrém ötlettel állt elő: ezúttal összművészeti Benkő órával adná át a lényét az embereknek.

"Úgy döntöttem, hogy ahol vagyok, az a szórakozóhely! Én magam vagyok a szórakozóhely, úgyhogy nem nagyon szoktam lemozdulni a házamból..." - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel, aki ezt az elvet követve a saját házában látná vendégül azokat, akik minden lehetséges módon szeretnék közelebbről megismerni a művészt.

"Én nem azt a mulatós zenét játszom, amire teljesen elengedik magukat az emberek, hanem inkább más típusú, odafigyelős muzsikát gyártok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel, akivel a Meet Me in the Sky eseményen beszélgettünk.

"Egy exkluzív Benkő óra az arról szól, hogy a teljes lényemmel jelen vagyok. Kirakjuk a képeimet, gitározok, lantozok, a boraimat kínálom, és esetleg valami finom gasztronómiát is hozunk. Ez igazából egy szeánsznak mondható dolog szép hölgyekkel, akik közben táncolnak" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az RTL Klub sztárja, aki azt is elárulta, hogy a Benkő óra sorozat szervezése nemrég kezdődött el, és egy hosszú távú sorozatot terveznek létrehozni a különleges szeánszokból.

Benkő Dániel szerint azért van szükség ezekre az összművészeti találkozókra, mert a hagyományos koncertek ideje már rég lejárt. "Több ezer koncertet adtam korábban, de azt kellett tapasztalnom, hogy az a típusú megszólalás már meghalt és elöregedett!" - meséli a tabutv.hu felvételén a lantművész, aki úgy tervezi, hogy a vendégei már egy párezer forintos beugró után élvezhetnék az előadását, hiszen a lényegi bevételt szponzoroktól reméli majd.