Fát ültettek a lokálpatrióta sztárok

A világhírű prímás, Mága Zoltán és Judy, a népszerű énekesnő valamint a görög származású énekes, Cozombolis is Szolnokon születtek és nagyon szeretik az otthonukat, ezért szívesen segítettek szülővárosuknak. Az elmúlt hetek esőzéseiben a főtéren álló fa sajnálatos módon megrongálódott.

A főtéren, azaz a Kossuth téren, ünnepi keretek között a hírességek a polgármester, Szalay Ferenc jelenlétében egy új facsemetét ültettek el. Az akció rendkívül jó hangulatban telt. Mága Zoltán, aki híres jótékonysági akcióiról, nevetve mesélte, hogy nagyon szívesen segít Szolnoknak, ahol tud, így még öltönyben is szívesen lapátol földet. A prímást egyébként a napokban avatták a város díszpolgárává.


Judy szintén Szolnokon született, édesapja és nagymamája a mai napig ebben a városban élnek. „Imádok hazajönni, itt mindig teljesen ki tudok kapcsolódni! Az én drága nagyim ma is itt él, az ő isteni főztjéért és süteményeiért bármikor rohanok haza!” mesélte az énekesnő. Judy ahogy meghallotta, hogy szükség van egy dolgos kézre a faültetésnél, rögvest felajánlotta a segítségét.


Cozombolis, a görög származású zenész most is Szolnokon él családjával és a város egyik lokálpatriótája. „A teljes családom itt él és nem is szeretnénk máshova költözni. Imádom ezt a várost és külön örülök, hogy ilyen tehetséges és elismert művészekkel együtt tudok segíteni a Szolnoknak! Ez nekem nagy megtiszteltetés!” - mondta Cozombolis

Az eseményen részt vevő sztárok remélik, hogy ez a kezdeményezés csak az első a sorban és megígérték, hogy Szolnok érdekében bármikor újra segítenek!