Szüreti hangulatban, retrodiscon mulattak a celebek

Szüreti hangulattal és rengeteg celebbel nyitotta meg kapuit Óbuda szívében a legexkluzívabb élőzenés szórakozóhely, az Újlaki Mulató. A rendezvény házigazdája Papp Gergely volt

Rengeteg sztárvendég látogatott el a legújabb, exkluzív élőzenés szórakozóhely, az óbudai Újlaki Mulató megnyitójára szombaton. Papp Gergely, az esemény házigazdája olyan sztárokat üdvözölhetett, mint Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Lola, Baronits Gábor, Brunner Márta, Erdőhegyi Brigitta, a Fashion Monkeys, Mike Big B, Rácz Zsuzsi, a Tabu TV újdonsült riportere, Szecsődi Károly, Danny Blue, Ács Bálint, Brózik Klári, Csomor Csilla, vagy Dopeman.


A szüreti hangulatú celeb vetélkedő mellett olyan fellépők szórakoztatták a vendégeket, mint Sárközi Anita, Mészáros Árpád Zsolt, az X-faktoros Vastag Csaba és Kefír, de fergeteges retro-hangulatot varázsolt a meghívott Elvis imitátor is.

- Remekül érzem magam, örömmel fogadtuk el a meghívást Károllyal együtt - mondta el a megnyitón Kiszel Tünde, aki egy csodálatos, rózsaszín ruhakölteményben érkezett, kitűnve ezzel nem csak a színe, de rafinált szabása miatt is a tömegből. - Izgatottan várjuk a vetélkedőt, remélem, mi nyerünk Károllyal, nagyon jó párost alkotunk!


A vetélkedőt ugyan nem Tündéék nyerték, de remekül teljesítették a vicces, néhol pikáns feladványokat. Az Újlaki Mulató megnyitóján Dopeman mellett - aki ezúttal feleségével érkezett - nem kis feltűnést keltett a Lola-Baronits Gábor kettős is, akik korábban még nem mutatkoztak egy párként a nyilvánosság előtt. Szecsődi Karcsi is igyekezett rácáfolni a meleg vádakra, hiszen két csinos hölggyel érkezett, egyik kísérője a Neo Tones egyik alapító tagja, Noémi Virág volt. Karcsi egyébként a megnyitón inkább decens, mint vadító külsővel hódított, ám a hölgyvendégek figyelmét így sem kerülhette el.


Szintén nem kis figyelem követte Szabó Zsófi két partnerének mozdulatait, hiszen a gyönyörű szívésznő az Édesnégyes két riválisát, Krisztiánt és Kristófot hozta el magával az Újlaki Mulató megnyitójára. Bár a műsorban úgy tűnt, a két fiú nem kedveli egymást, a pult mellett meghitt sörözgetéssel és kellemes beszélgetéssel töltötték az estét. Ezen az estén a két fiú közül végül Kristóf győzött, hiszen ő lett Zsófi bevállalós partnere a celebvetélkedőn, így Krisztián megint lemaradt egy orrhossznyival.


A neves fellépők és a sztárvetélkedő után sem unatkoztak a vendégek, hiszen DJ Norbi csapott a lemezek közé és fergeteges retrodisco hangulatot varázsolt, ami egészen hajnalig kitartott, Csomor Csilla legnagyobb örömére, aki az ifjú sztárokat megszégyenítő módon ropta a táncot fáradhatatlanul.