Kolbászok juhtúrós burokban

Őszi estékre ideális vacsora vagy vendégváró finomság az éhes barátoknak! A pohár finom bor mellé ajánlom!

 Kolbászok juhtúrós burokban

Hozzávalók: 20 dkg juhtúró, 25 dkg margarin, 50 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 1 dl tej, kevés cukor, 1 tk. só, 1 kis doboz tejföl, kolbász

Az élesztőt felfuttatom majd a többi hozzávalóval egy jól gyúrható tésztát készítek. Letakarva 1 órán át kelesztem ezután újra átdolgozom. Téglalap alakúra nyújtom és kockákat vágok belőle. A kolbászt kb. 3cm darabokra vágom, beleteszem egy- egy tésztalapba majd mindkét sarkát ráhajtom.

Tepsire teszem és 180 fokos sütőben addig sütöm míg szép színe nem lesz.

Fotó: piqs.de          Knipsermann fotója