Bajor Imre utolsó kívánsága

A színészlegenda egyre rosszabbul érzi magát, a Tabu Tv videójában már az utolsó kívánságáról és a halála előtti teendőiről is mesélt.

Úgy tűnik, hogy Bajor Imre életében is igaz, hogy a baj csőstül jön: sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia. A Tabu Tv stábja a Kabaré24 egyik előadásának próbája után beszélgetett a színészlegendával, aki láthatóan nincs a legjobb formájában, és ezt Ő sem tagadja!

"Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknősbékát már nehezebb... egyébként nincs semmi probléma... majd lassan befekszem az elfekvőbe és elleszek!" - nézi a plafont a színész, aki a beszélgetés közben többször, hosszú percekre megállította a felvételt.

"Az utolsó vágyam az, hogy egy fürdőnadrággal és egy papuccsal elmenjek valami Karibi szigetre, és hogy soha a büdös életben ne kelljen visszajönnöm! Ezt szeretném a világon a legjobban..." - meséli a tabutv.hu riporterének Bajor Imre.

"A színpadon minden előfordulhat. Harminc valahány év után az embernek a cipője beleakad a küszöbbe, átesik mindenen, vagy épp fogalma sincs arról, hogy éppen hol van... Annyi minden történik, amiből valószínűleg lehetne egy könyvet írni, ha én olyan típus lennék, de nem vagyok olyan. Majd talán a halálom előtt egy évvel kezdem el írni a könyvet... ja, hát akkor már el is kéne kezdenem!" - mondja keserű mosollyal a tabutv.hu riporterének Bajor Imre, aki az elmúlt hónapokban jópár kilót szedett fel magára.