Spagettisaláta

A spagettit hosszában 5 db-ra törjük, és a hagyományos módon, sós, olajos vízben megfõzzük, majd lecsepegtetjük és hagyjuk kihûlni. A sonkát, az uborkát és a megtisztított répát gyufaszál vastagságú csíkokra vágjuk.

Hozzávalók:
25 dkg spagetti
5 dkg sonka
5 dkg csemege uborka
5 dkg sárgarépa
Az öntethez
4 dl tejföl
10 dkg majonéz
2 tk mustár
8 tk ketchup
csipet só
csipet frissen õrölt bors

Elkészítés:
A spagettit hosszában 5 db-ra törjük, és a hagyományos módon, sós, olajos vízben megfõzzük, majd lecsepegtetjük és hagyjuk kihûlni.
A sonkát, az uborkát és a megtisztított répát gyufaszál vastagságú csíkokra vágjuk.
Az így elkészített hozzávalókat tálba tesszük, és összekeverjük.
Az öntet hozzávalóit jól összekeverjük, és ráöntjük a salátára.