Csodák mindennap történnek

A média főleg szenzációkra, nagy horderejű, sokakat érintő témákra vadászik és ezeket is adja közre. Azonban a világban annyi csoda történik, amiről senki sem tud, néha még az érintett maga sem tartja csodásnak a tettét, sikerét. Pedig minden alkalommal, amikor meghaladod a saját korlátaidat, amikor túllépsz a félelmeiden, meghaladod a gyarló tulajdonságaidat - az maga a csoda. Vedd észre!

A minap voltam egy tréningen, ahol újra bebizonyosodott, hogy az emberek igenis tudnak örülni egymás örömének, egymás sikereinek. Őszintén és szívből! A mindennapokban sajnos túl sokszor találkozni inkább az irigységgel, más sikerei láttán.

Legyünk mi, te is, én is azok, akik jó példát mutatnak. Az irigység megjelenése főleg önbizalomhiány jelenléte. Bátorítsuk a körülöttünk lévőket, adjunk mosolyt, elismerést! És adj annak is, akit a tükörben látsz!

Mik a mindennapi csodák?
Minden egyes dolog, amivel túllépsz a saját korlátaidon. Az a pillanat, amikor túllépsz egy félelmeden, amikor a cselekvést választod a visszavonulás helyett, amikor meg tudod haladni az erődet akár fizikailag, akár lelkileg. Vedd ezeket a pillanatokat észre a saját életedben és másokéban is.


Egészen aprónak tűnő dolgok is csodaértékűek. Ezek olyasmik, amiket tán senki más nem lát, nem vesz észre rajtad kívül. Ettől azonban még mindig csoda a csoda!


Tudd, hogy a vágyad és a megvalósulása között néha csak egy levegővétel a távolság.

Te milyen csodákat élsz meg nap mint nap? Oszd meg velünk a te “mindennapi” csodádat!

Tamás Krisztina (Tara)

Kép: piqs.de: Bing Ramos - Jump for Joy