6 stílustipp, hogy tündökölj a szilveszteri partin

Közeleg az újévi parti ideje. Idén feltétlenül menj el bulizni egyet. Ha sikeres volt az éved, akkor azért, ha nem alakult valami szerencsésen, akkor azért. Az örök kérdés: mit vegyél fel a buliba? Ez most még inkább izgalmas, ezért a megjelenéseddel kapcsolatban fontold meg az alábbi 6 jótanácsot!

1. A szilveszteri bulira öltözz máshogy, mint ami általában jellemző rád. Vegyél fel olyan dolgokat, amelyeket csak különleges alkalmakra tartogatsz. Szerezz be új, izgalmas rucikat, vagy ásd elő a szekrényedből azokat a sexi holmikat, amiket eddig még nem mertél felvenni sohasem.

2. Ha hosszan hordod a hajad, most csináltass egy szép kontyot. Ha rövid, legyen rajtad egy hosszú paróka vagy zselézd le teljesen.

3. A sminked legyen színes vagy csillogó. A csillámporból a bőrödre, hajadra is kerülhet.

4. Légy nőies, légy vonzó. Hogyan? Kivillanó vállak, szoknya, magassarkú, szép smink, karkötő, ékszerek, de ne legyél közönséges.


5. Ha végképp nem tudod, mit vegyél fel, gondolj egy olyan nőre, akinek irigyled a megjelenését és próbáld kitalálni, hogy ő mit venne most fel, majd szedd elő a szekrényedből a hasonló cuccaidat és próbáld fel őket.

6. Ne félj attól, hogy mások mit szólnak. Legyél felszabadult, izgalmas és különleges a megjelenésedben is. Érezze magát rosszul az, aki mindig feszeng valami miatt. Te Szilveszterkor engedd el magad és bulizz egy nagyon jót!