Katus Attila családot szeretne

A fitneszguru már nagyon szeretne gyerekeket, csak jelenleg nincs olyan nő, akivel ezt kivitelezni is tudják.

Katus Attilának nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, jelenleg pedig szingliként éli az életét. "Azt gondolom, hogy párkapcsolatban mindig jobb lenni mint egyedül, de akkor sem szomorkodik az ember, ha épp nincs senkije. Jelen pillanatban szingliként élem a napjaimat, de még mindig napi kapcsolatban vagyunk a régi kedvesemmel!" - meséli a tabutv.hu riporterének a sportember.

"Rengeteg tervem van erre az évre. A szakmai terveim szerint idén olyan élelmiszereket hozunk majd a piacra, amelyek talán az embereket egy kicsit segítik majd a táplálkozás területén is. Szeretnék sokat segíteni idén is az embereknek, emellett pedig a saját egészségemet is szeretném karban tartani. Szeretnék sokat utazni, nyáron pedig Balatonon lenni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Katus Attila.

"A magánélet az kiszámíthatatlan, de remélem az is úgy alakul, ahogy szeretném. Ha megtalálom az arra alkalmas hölgyet, akkor természetesen nagyon szeretnék családot alapítani és gyermekeket nemzeni. Az idő persze mindeközben halad, de én igyekszem jó formában maradni, hogy ne legyen ezzel gond..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a fitneszguru.