Cozombolis dalban buzdít Alekoszért

Cozombolis a Való Világ első napjától kezdve Alekoszért rajong! Nem pusztán rajongásról van szó, hanem közös gyökerek fűzik őket egymáshoz! Mindketten görög származásúak, talán ebből is ered, hogy egyformán szeretik és élvezik is az életet! Ez lehet az oka annak, hogy a fiatal zenészt, Cozombolist megihlette a Villa Okostojása, így egy dalt írt róla.

Alekosz személyisége sok ember számára megosztó, de Cozombolis a beköltözés napjától kezdve rajong az Okostojás Villalakóért! Nemcsak a görög származás, hanem a zeneszeretet és az életimádás is közös a két fiúban. Cozi ki nem hagyna egyetlen összefoglalót sem, hogy megnézze, kedvence hogyan bírja a villalétet! Hogy még több emberrel megkedveltesse Alekoszt, Cozi egy dalt is írt kedvencéről!

"Nagyon jó arcnak találom, szerintem hihetetlenül színes személyiség! Az emberek általában annyit vesznek észre belőle, hogy zaklatja a csajokat és iszik, de szerintem több van benne ennél. Remek humorérzéke van, igazán lovagias és jó emberismerő. Én nagyon bírom őt!" - mesélte Cozombolis lelkesen!