Nkuya Sonia megmutatta a kígyóját

Kevesen tudják, hogy a Megasztáros testét egy óriási kígyó alakú tetoválás díszíti, a Tabu Tv riportjában azonban nem csak beszélünk róla, hanem meg is mutatjuk a csúszómászót.

Nemrég egy rendezvényen több százan csodálhatták meg Nkuya Sonia kígyó formájú tetoválását, amelyet az öltözőjében a Tabu Tv riporterének is megmutatott teljes terjedelmében.


"Ez a nagy kígyó 18 éves koromban készült, születésnapom után engedték megcsináltatni a szüleim. A mintát édesanyám tervezte meg, mert Ő festőművész. Neki az a kézjegye, amit én a testemen hordozok... ha már ő egyszer nem lesz nekem, akkor tudni fogom, hogy itt lesz velem!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztáros.

"Picit bibliai vonatkoztatása is lehet annak, hogy kígyó van a hátamon. Hozzá lehet tenni, hogy ez az ösztöneimet jellemzi: amit lehet, azt tegyük meg akkor, amikor akarjuk!" - magyarázza a figurát az énekesnő, aki 18 évesen egyébként még befejezetlenül hagyta a testén a csúszómászót, ezért pár héten belül lesz csak teljes a látvány.