Voksán Virág öt év múlva szeretne családot

A szexi sztár egy vagy két gyermeket szeretne majd öt év múlva, de csak akkor, ha akkor is alkalmasnak érzi magát a feladatra.

Voksán Virág a Való Világos celebtársaival együtt nosztalgiázott nemrég egy disznóvágáson. A szexi lemezlovas elárulta, hogy bár szívesen vesz részt ilyen eseményeken, otthon nem tartozik a legaktívabb konyhatündérek közé.

"Néha szoktam tüsténkedni a konyhában, de ha így is teszek, akkor már konyhakészen vásárolom meg a dolgokat és csak felrakom őket a serpenyőbe..." - meséli a tabutv.hu riporterének Virág, akinek már több mint egy éve van kinek tüsténkednie a konyhában.

"Sajnos csak ritkán tudok így kedveskedni a páromnak, mert a munkám miatt elég sokat vagyok külföldön, amikor itthon vagyok, akkor pedig rengeteg utazással jár a feladatom. Nehéz megtalálni a közös időre szánt pillanatokat, de azért szerencsére általában sikerül egy héten többször is" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Voksán Virág, aki a nagy szerelem ellenére még nem szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatot a párjával.

"Jó, hogy kérdezed, de még nem aktuális a családalapítás: majd négy-öt év múlva tervezem ezt a dolgot. Egy vagy két gyermeket is szeretnék majd szülni, ha alkalmas leszek a feladatra, illetve ha lesz rá alkalmas partnerem..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az erotikus lemezlovas.