Emmy-jelölt websorozat a Life.hu-n

A Life.hu a hazai website-ok között egyedüliként websorozatok vetítésébe kezd. Március 8-án, Nőnap alkalmából indítja az Emmy-díjra jelölt Belém bújt a kisördögöt.

A Life.hu a 9. héten már 251.587 egyedi látogatót ért el naponta, ezzel tartja biztos második helyét az online női lapok piacán (a Webaudit mérése szerint az első helyet a Nők Lapja Café, a harmadikat pedig a Femina.hu birtokolja a 9. heti átlag szerint naponta 163.249 olvasóval). A Life.hu 2011. március 8-án az Amerikában már virágzó websorozat műfajának népszerűsítésébe kezd. Az úttörő vállalkozás első darabja az amerikai gyártású Belém bújt a kisördög (Imaginary Bitches), amelyet 2009-ben Emmy-díjra is jelöltek "Új megközelítésű formátum” kategóriában.


A 13 részes websorozat főhőse, Eden egy napon azon kapja magát, hogy barátnői túlságosan is párkapcsolatban élnek ahhoz, hogy maradna idejük szingli barátnőjükre, és a vele együtt járó randizós sztorikra. Mit tehet mást, teremt magának képzeletbeli barátokat! Ám ezek a barátnők nem csupán meghallgatják Edent, hanem beszélnek is hozzá. És sokszor olyanokat mondanak, amit Eden – és sokszor az igazi barátnői – egyáltalán nem szeretnének hallani…


A Belém bújt a kisördög szókimondó és néha már kegyetlenül őszinte epizódjai keddenként és csütörtökönként délben kerülnek ki a Life.hu-ra, így fogyaszthatók ebéd vagy kávé mellé, illetve bármikor, amikor ki szeretnénk kapcsolódni 5-7 percre a napi hajtásból.


Egy kis ízelítő itt.