Britney Spears pucér fotóival bombázta a testőrét

A testőr, aki a zaklatás elől elmenekült, most nyilvánosságra hozza a képeket. Mint barátainak elmondta, az énekesnő elleni perében akarja bemutatni a "mocskos fotókat".

A testőrt, Fernando Florest a Los Angeles-i bírósági kereset szerint "sokkolta" a zakkant popkirálynő erőszakos és "gusztustalan" felkínálkozása. Britney hónapokon keresztül pucéron mutatkozott a testőr előtt és - mint most kiderült - pornográf képekkel is bombázta a mobilját. A 29 éves testőr sok millió dolláros kártérítést követel. 

Fernando Flores barátai azt mondták a The Sun című brit bulvárlapnak, hogy a képek nagyon "kendőzetlenek" és "sokkolni fogják" Britney rajongóinak többségét.


A testőr állítólag bizonyítani tudja, hogy a képeket a zűrös életű énekesnő mobilján készítették és az ő telefonjára küldték. A képekkel Britney tavaly áprilisban küldözgette, amikor teljesen rá volt kattanva Fernando Floresre. A testőr a következő hónapban kilépett az állásából.

A képek egy része a lapnak nyilatkozó barátok szerint alsóneműben mutatja Britneyt provokatív pózokban. Más képeken teljesen meztelen, van, hogy a kamerát a lába közé helyezte. "Olyan módon mutatta magát, hogy egyértelmű, azt remélte, felizgatja a férfit."

A perben Britney tagadja a szexuális zaklatást. Az ügyvédje azonban elismerte: "valós lehetőség, hogy  Ms Spearst veszélynek teszi ki bizalmas és személyes adatok nyilvánosságra hozatala", ha bírósági meghallgatás nyilvános lesz.