Vágyaink netovábbja egy hosszú kapcsolatban

Létezik egy olyan dolog, amire egy bizonyos kor, néhány együtt töltött év, netán pár csemete megérkezése után túl ritkán szakítunk időt. Ez nem más, mint egy délután és/vagy egy este párunkkal az ágyban.

Pedig egy ilyen lazítós-erotikus este sem igényel különösebb előkészületeket. A dolog legnehezebb része talán a gyerekek elpasszolása, ha vannak. Ha a kicsik nem hajlandóak másnál aludni és estére haza kell hozni őket, akkor is van egy szabad délután, amit egy munkában-gyereknevelésben megfáradt pár együtt tölthet. A legszuperebb viszont tényleg az, ha az egész estét is ágyban tölthetjük.

Hogy a kényeztetés teljes legyen, nem árt beszerezni néhány finom falatot, valami olyasmit, amire már régóta vágytok, nem kell főzni és kis jutalomfalatokban fogyasztható. A nagyobb bevásárlóközpontokban már minden beszerezhető, legyetek kíváncsiak, próbáljatok ki valami finomságot.

A legpraktikusabb és egyúttal legközkedveltebb a sajt és bor kombináció, de javasolhatom a magyaros tálat, a füstölt lazacot pirítóssal, vagy épp tatárbifszteket is, fő, hogy ne kelljen főzőcskézni, épp csak valami csipegetnivaló legyen az ágy mellett. Persze nem árt beszerezni valami finom nedűt is: a bor vagy pezsgő mindig nyerő.


Készítsétek együtt el a tálakat, tegyetek mindent az ágy közelébe, lehetőleg karnyújtásnyira, és induljon a buli. Gondoskodjatok valami édességről is, fokozza a vágyat, még egy tábla csoki is simán megteszi. Ne feledjétek, ez az este csak és kizárólag rólatok szól!

Egymásra hangolódva

Tegyétek be a kedvenc zenéiteket, beszélgessetek és hangolódjatok egymásra. Élvezzétek egymás társaságát és használjátok ki, hogy zavartalanul együtt lehettek.

Kicsit olyan ez, mintha nászúton lennétek, de miért is ne lehetne egy házaspárnak akár több nászútja is? Miért gondoljuk azt, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk ? Egyszerűen csak megajándékozzuk a másikat: önmagunkkal. Igen, ez a legfontosabb, hogy beszélgettek, hogy figyeltek egymásra. Ebből adódóan szigorúan tilos bekapcsolni a tévét és a számítógépet!

Azt fogjátok érezni, hogy valahogy másképp rezegtek, sokkal jobban érzitek a másikat és a szex is valahogy izgatóbb. Mindez azért, mert végre rá tudtok szánni egymásra annyi időt, amennyit csak akartok. Ezt hívják úgy: a hétköznapok szabadsága  - igen, valójában szabadság élmény. Van, akinek a motorozás, a lovaglás adja meg ezt, de egy átlagos mai párnak már egy ilyen este is bőven elég ahhoz, hogy végre ne gépnek érezze magát, hanem embernek.

[kapcsolodo_cikkek]
A szerelemnek tényleg múlnia kell?

Miközben szeretkezés után egymás karjaiban pihentek, talán érezni fogjátok azt, amiről már azt hittétek, hogy elmúlt: a szerelmet. Nem múlik az el, csak a hétköznapi gondok között háttérbe szorul. Csak rajtatok múlik, hogy képesek vagytok-e újra és újra előbányászni magatokból, egymásból. Mert a boldogságért tenni kell. Magától is megvan ideig-óráig, de aztán úgy érezzük, elmúlt. Pedig ez nem igaz, ott van bennünk, csak elő kell keresni. Adjuk meg magunknak, ami jár: esélyt a boldogságra. Egy kettesben töltött délután vagy este, finom falatok, nagy szeretkezések, mert akár többször is kedvet kaphattok hozzá és őszinte beszélgetések. Milyen egyszerűen hangzik! Ennyi kell a boldogsághoz ? Próbáljátok ki és megtudjátok.