Gianni családra vágyik!

Hölgyek, figyelem! Az olasz étteremtulajdonos szíve nagy fájdalmára még mindig szingli, pedig már nem csak barátnőre, hanem feleségre és gyermekekre vágyik.

"Most csak az a célom, hogy egy családot teremtsek magam köré! Remélem, hogy hamarosan csatlakozni fog hozzám az, akit a Jóisten kinézett nekem, mert eddig én is mindent megtettem neki az életben amit csak tudtam!" - meséli szíve fájdalmát a tabutv.hu riporterének Gianni Annoni, aki rengeteg gyermeket szeretne.

Gianninak teljesen mindegy, hogy milyen nemű gyerkőcei lesznek: ha fia születik, akkor focizni tanítja, ha lánya születik, akkor főzni tanítja majd. "Minimum két-három kisbabát szeretnék, de nekem csak az a lényeg, hogy egészségesek legyenek! Az viszont biztos, hogy olaszul, magyarul és angolul is meg kell majd tanulniuk a kis lurkóknak..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az étteremtulajdonos, akinek bár a gyermekei kapcsán nincsenek túl konkrét elképzelései, abban biztos, hogy milyen feleséget képzel el maga mellett.

"Lényegében az a fontos, hogy a szívem választottja legyen önzetlen, humoros, intelligens, mosolygós, csillogjon a szeme és szép legyen a keze" - sorolja kívánalmait Gianni Annoni, aki egy smink nélkül is ragyogó, természetes szépséget szeretne.