Shodeinde Dorka szórakoztatta az X-Faktorra jelentkezőket

Elkezdődtek és már be is fejeződtek az X-Faktor előválogatói, ahova összesen több ezren jelentkeztek. Az első castingon rendesen akadt bátor jelentkező, de Shodeinde Dorka is szórakoztatta a várakozókat.

Az elmúlt hétvégén, szombaton és vasárnap zajlott a következő X-Faktor első válogatása, ahol csak ezalatt a két nap alatt több mint ötezer ember fordult meg. Az is biztos, hogy már közöttük van a győztes, de addig még rengeteg próbát kell kiállniuk a versenyzőknek, hiszen csak úgy mint tavaly, most is sokfordulós válogatásokon kell elbűvölniük a műsor szerkesztőit, majd a zsűrit a tehetségeknek.

Szombat reggel fél kilenckor már óriási sor kígyózott az RTL Klub székháza előtt, ahol két nagyon hangos, ám de jó kedvű műsorvezető szórakoztatta a vállalkozó szellemű jelentkezőket. Persze a műsorvezetők már ekkor lehetőséget adtak néhány bátor jelentkezőnek arra, hogy megmutassák, bennük van az a bizonyos X, a produkciók azonban sok esetben inkább hasonlítottak egy karaoke előadásra, mintsem profi színpadi jelenlétre. Az "énekesek" dolgát az erős szél is sokban nehezítette, hiszen ha az énekhangjukat nem is, a szél süvítését mindenképpen lehetett hallani.

Folytatás a napiaszonline.hu-n