Amit mindenkinek tudnia kéne

Pofonegyszerűnek tűnik, mégis sokan elhanyagolják ezt a kellemetlen tünetet - pedig kezdődő daganatot is jelezhet.

40 éves, doktorátussal rendelkező hölgyismerősöm fél évig nem foglalkozott a zavaró ténnyel, hogy székletében szinte minden alkalommal piros vért lát. Végül nőgyógyászati vizsgálaton derült ki: végbélrákja van. A műtét és a kemoterápia ellenére testszerte áttétek alakultak ki, ezért most újabb infúziós kezelés zajlik nála.

Határozottan azt érzem, hogy az orvosi kezelés, az agykontrollos öngyógyítás és energiagyógyítás segítéségével meg fog gyógyulni, de elszomorít, hányan nem tudják: ha testváladékodban vért látsz, orvoshoz kell menni! Hiszen mennyivel könnyebb egy kezdődő daganattal elbánni, mint a már áttétes rákkal küzdeni!


Orvoskollégáimtól azt hallom, hogy meglepően sok daganatos elváltozást észlelnek már fiataloknál is. A kortól függetlenül tehát érvényes a megjegyzendő alapszabály: ha testváladékodban vért látsz, orvoshoz kell menni!

Ha a bélcsatorna végbéltől távolabbi szakaszából ered a vér, akkor megemésztődik, s a székletben már szurokfekete anyagként látható. Ez esetben is természetesen orvoshoz kell menni!

Két rejtett szerv: nőknél a méhnyak, férfiaknál a prosztata (dülmirigy). Rejtettek, ezért időnként orvossal meg kell vizsgáltatni őket. Hölgyeknek 40 év fölött évente érdemes nőgyógyászhoz, férfiaknak 50 év fölött évente érdemes urológushoz menni.

50 év fölött egy alkalommal bölcs megvizsgáltatni tükrözéssel a vastagbelet is.

A daganatos betegség megelőzésére a következőket javaslom:
dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Kép: www.morguefile.com