Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket

Egy chicagói ügyvéd a bírósági tárgyaláson kifogásolta, hogy a másik fél ügyvédje felbérelt egy nagymellű segédet, csak azért, hogy elvonja az esküdtek figyelmét.

A Chicago Sun-Times tudósítása szerint Thomas Gooch ügyvéd azzal vádolta a bíróságon az ellenérdekelt fél ügyvédjét, Dmitry Feofanovot, hogy trükkel próbálja elvonni az esküdtek figyelmét az ő lényeges mondandójáról: a kifejezetten nagymellű Daniella Atenciát ültette maga mellé. A panaszt emelő ügyvéd azt mondta, hgoy maga is szereti a nagy melleket, de nem gondolja, hogy valaki csak ezért kiülhet az ügyédi asztalhoz, miközben nincs megfelelő képzettsége. Egyben kérte a tárgyalást vezető bírót, hogy küldje fel Daniella Atenciát a karzatra, a nézők közé.


Dmitry Feofanovot viszont azt mondta, a nő képzett jogi asszisztens, azért ül mellette, hogy a segítségére legyen és korábban már kétszer is megjelent ebben a minőségében a cook megyei (chicagói) bíróságon.

A per egyébként egy kisebb jelentőségű polgári per egy használt autóról. A bíróság még nem döntött arról, maradhat-e az ügyvéd mellett a nagycsöcsű asszisztens.