Aranyosi Péter veri a családját?

A közismert humorista hivatásához hűen nyilatkozott egy Sörfesztivál sajtótájékoztatóján a Tabu Tv riporterének alkoholfogyasztási szokásairól és azokról a bizonyos mámoros éjszakákról.

"Otthon nem vagyok ilyen mókás, otthon a családomat verem és ebből merítek energiát a mindennapokra" - viccelődött riporterünkkel Aranyosi Péter. "Komolyra" fordítva a szót, Péter azt is elárulta nekünk, hogy habár a hétköznapokban nem igazán alkoholizálhat a sok vezetés miatt, de hétvégéken még a feleségével is szokott sörözgetni.

A keményebb italozás inkább csak a fesztiválokon jellemzi, ahol állítása szerint már "mennyiségi sörfogyasztóként" viselkedik. Az ilyen eseményeken is próbál mértékletes maradni, de ez már nem mindig sikerül. Habár másnapos már volt, de igazán részegre még sohasem itta magát. Ez elsősorban magas vérnyomásának köszönhető, Amelynek hatására a kisebb bepörgését hirtelen elalvás követi.

Habár bepityókázott vagy kicsit beszívott állapotából emlékezetes történetei maradtak, a hason-csúszva hazamenés kimaradt az életéből. Felesége viszont nem büszkélkedhet azzal, hogy férjéhez hasonlóan jól bírja az alkoholt, hiszen olyan is megesett már, hogy Péternek kellett hazacipelnie