Puskás Peti újranősült

A Szigeten találkozott a sztártévé riportere Puskás Petivel és Koczka Mátéval, akik látszólag házasságot kötöttek, de a látszat néha csal.

Ha úgy érzitek párotokkal, hogy elég érettek vagytok egy egyhetes villámházassághoz a Sziget ideje alatt, akkor irány a Házasságkötő sátor, ahol sokat látott anyakönyvvezetők várják a delikvenseket, akik vállalják, hogy egy hétre összekötik az életüket. Vigyázzatok, az első házastársi viták már akkor elkezdődhetnek, amikor nem tudjátok eldönteni, ki melyik koncertre akar menni.

A házasságkötőben olyan sztárok is megfordultak, akik már nem is első alkalommal kötnek szent köteléket. "Bejöttünk a Szigetre délután ötkor és az első dolog az volt, hogy próbáltam elsunnyogni, de egyszer csak a barátnőm felsikított, hogy itt van a házasságkötő sátor, aztán menjünk be és házasodjunk össze. Őszinte leszek, én már kötöttem itt házasságot, szóval ez volt a második. Úgy négy-öt éve, Évi volt az első, aki most azt hiszem a Csalfa Karmába játszik. Most a barátnőmmel bejöttünk és az volt az első dolog, hogy összeházasodtunk" – mesélte a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki látszólag majd kicsattant az örömtől, miután megnősült… vagy férjült?