Erős Antónia rajong a hazai divattervezőkért

A Tabu Tv idén is meghívást kapott a Marie Claire Fashion Day-re. A nívós divatbemutató célja, hogy megismertesse a közönséggel a magyar tervezők munkáját, és legújabb kollekcióját.

A bemutatón szép számmal jelentek meg hazánk ismert dívái is, akik nem rejtették véka alá: ők bizony nagyon szeretik a magyar divatguruk ruháit, hiszen semmivel sem rosszabbak ezek, mint a külföldieké.

A Tabu Tv riportere mikrofonvégre kapta Erős Antóniát is, akit nemrégiben Magyarország 50 legbefolyásosabb nője közé választottak. Így tehát fontos, hogy ő is népszerűsítse a magyar divatárukat, hiszen nők ezrei követik a példáját.

"Ez az alkalom éppen arról szól, hogy megmutassuk, a divat szép és hordható és azt is, hogy a magyar tervezők valóban a világ élvonalában vannak" - árulta el a gyönyörű híradós a Tabu Tv-nek.

Megcsodálhattunk még az exkluzív rendezvény kifutóján Schell Juditot, Zsédát és Dér Henit is, akik egy-egy ismert vagy feltörekvő tervező kreációját viselték. A modellek a kifutón többek között Konsánszky Dóra, Szegedi Kata, Je Suis Belle, Abodi Dóra, Nanushka, Ahn Tuan és Mojzes Dóra kollekcióját mutatták be.

Kozma Orsit is megkérdezte a Tabu Tv, aki szemmel láthatóan el volt ragadtatva a legújabb kollekcióktól. Az énekesnő barátnőjével érkezett és mindketten elismerően nyilatkoztak.

"Mostanában kaptam rá a magyar tervezők ruháira, úgyhogy hajrá! Nagyon sok jó tervezőnk van és nem kell világmárkát felvenni, mert a magyar tervezők is ugyanolyan jók szerintem" - mondta el véleményét Orsi a Tabu Tv-nek.