Cuki kiegészítők hóban-fagyban

A hideg idő beálltával szükségünk lesz minden plusz ruhadarabra, ami jól tartja a meleget - ám nem mindegy, milyen kiegészítőket hordunk. Idén bátran lehetsz bohókás, a szőrmés, bojtos, rojtos sapkák, sálak és társaik uralják a divatot!

Fülre-fejre
A sapkák kialakításában nem ismertek határokat a divattervezők és a ruhagyártók.  Minden divatos, ami szőrme vagy legalábbis szőrme hatású és még a színekben sem kell kompromisszumot kötnöd. Azért érdemes meggondolni, meddig mész el a trendkövetésben – a Csubakka-külső már se nem szexi, se nem vicces. A szőrsapkát és az usánkát inkább csak korizáshoz vagy szánkózáshoz hordjuk, ám egy szőrmével díszített kalap sikkes darabja lehet a téli öltözékednek.
Nagy divat idén a fülvédő, ami praktikus lehet, ha nem szeretnéd a hajkoronádat vagy a legújabb frizurádat begyömöszölni egy sapka alá, de a hideg ellen sajnos nem sokat véd.Nyakra

Az idei téli trend legnagyobb slágere egyértelműen a körsál és a szőrmegallér, amit bármihez hordhatsz, amihez kedved tartja. Az óriási kötött sálak és a hatalmas pasminakendők továbbra is jó szolgálatot tesznek, ezekből érdemes többet is beszerezned! A hibrid 2in1 változatok, vagyis a kapucnis sálak is praktikusak.


Kézre

A kesztyűdesign is a topon van idén – a legkifinomultabb modellektől a különleges, akár vicces megoldásokig bármit megtalálsz a kínálatban.  Az évek óta divatos rövidített ujjú kabátokhoz válassz a hosszított fazonú kesztyűkből – különleges és kifinomult lesz a megjelenésed. Az ujj nélküli hosszú fazonok karmelegítőként funkcionálnak, amelyet akár ujjatlan dzsekikhez is viselhetsz. Az ujjatlan kesztyűt az ujjvégekre húzható kis sapkácskával kombinálták, ami igencsak gyakorlatias tervezői érzékre vall.


Lábra

A vastag harisnyák és a  lábszárvédők a téli öltözék legpraktikusabb darabjai, főleg, ha télen is szeretsz szoknyát hordani. Sajnos inkább csak a sportosabb viselet esetében állják meg a helyüket, de kétségtelen előnyük, hogy jól védenek a felfázás ellen. A szőrme természetesen a lábszárvédőkön is megjelent, de azért nem érdemes túlzásba esni.


Képek: Polyvore, Bonprix