Mogyorós marstorta

Isteni desszert, akár ünnepi alkalomra is, nagyon finom!

Mogyorós marstorta

Hozzávalók: 2 tojás, 15 dkg sötétbarna lágy nádcukor, 1 ek. vanília aroma, 1 csokis danette puding,5 dkg aprított mogyoró, 20 dkg liszt, 1 cs. sütőpor

A tetejére: 3 mars (vagy ilyen jellegű) csokoládé, fél dl tej vagy tejszín

A tojást kikevertem a cukorral és a vaníliával majd jött hozzá a puding. Beleszórtam a lisztet és a sütőport, alaposan összekevertem és egy közepes méretű kapcsos tortaformába öntöttem. 180 fokon addig sütöttem míg már nem rezgősen folyékony- már összeállt. A sütőből kivéve még a formában felvágom szeletekre és ráöntöm a marsos masszát.

A tetejére a csokit feldarabolva egy kis lábasba teszem, beleöntöm a tejet vagy tejszínt és folyamatosan kevergetve beleolvasztom. Ezt a kész masszát a süti tetejére kenem, megszórom apróra vágott mogyoróval.