Miért szeretjük a Nyilasokat?

Nyilas a kedvesed, főnököd, gyermeked, barátod? Ha eddig nem tetted volna, lásd meg benne az optimista, pozitív, elszánt, segítőkész életművészt!

Elbűvölő Nyilas kedvesünk mindig tele van optimizmussal, nagyon életvidám teremtés. Sziporkázik a humorérzéke, tele van ötletekkel, a hétköznapok is érdekessé válnak vele. A tenyerén hordoz, és méregdrága ajándékokkal lep meg. Imádja a nagyszabású gesztusokat. Amíg szerelmes belénk, addig nincs lehetetlen a számára. Akkora érzelmeket képes gerjeszteni, hogy életre szóló élmény a vele való találkozás. A szexben egész lényével benne van, úgy szeret, mintha ez lenne élete célja és értelme.Lojális Nyilas főnökünk
meghálálja, ha elviseljük indulatkitöréseit. Lehet, hogy reggel leüvölti a fejünket, de délben már úgy harcol értünk, mint egy anyatigris. Rajta kívül nincs élő ember, aki kioszthatna minket. Bármilyen hibát követünk el, igyekszik elsimítani, akár a szabályokat megszegve. Mivel ő maga is szeret tanulni, bármilyen tanfolyamban, továbbképzésben számíthatunk a segítségére. Elenged az előadásokra, sőt hazaküld, hogy tanulhassunk. Kiverekszi, hogy a cég fizesse a képzést.

Spirituális Nyilas barátunk mindig tele van pozitív energiával. Bármilyen mélyen vagyunk is, a vele való beszélgetés érzelmileg helyrebillent és remek tanácsokat kapunk. Megvilágítja nekünk, hogy miért kerültünk kutyaszorítóba és segít megtalálni a kiutat. Végezetül ellát minket bölcs tanácsokkal, és azt is megmondja, hogy mit tanulhatunk a helyzetből. Ha bajban vagyunk, akkor az éjszaka közepén is felkerekedik, hogy megmentsen minket. Nem számít a távolság és a pénz: mindent meg fog tenni értünk.

Bölcs Nyilas apukánk mindent megtesz, hogy jó iskolába járhassunk, nyelvet tanulhassunk, az életre nevel minket. Segít, hogy kialakíthassuk a saját világnézetünket, ehhez támpontokat, tanácsokat is ad. Mivel művelt ember, mindig tud segíteni a házi feladatban és jó beszélgetőpartner. Később, ha problémánk adódik, akkor bőkezűen bocsátja rendelkezésünkre élettapasztalatát és bölcsességét. Igazi életművész, imádja a finom ételeket, jó ruhákat és a kényelmet. Az élet szépségeinek élvezetére a gyerekeit is megtanítja.Lelkes és életvidám Nyilas gyermekünk
a legaranyosabb kisgyerek a világon. Mindenre elszántan lépked előre a fejlődési folyamatokban, tudásszomja szinte kielégíthetetlen. Fáradhatatlan, az iskolai teljesítmény központi kérdés nála. Büszkék leszünk az előmenetelére, csak annyi a dolgunk, hogy jó iskolát választunk neki. A sportban is szép teljesítményeket érhet el, ha dicsérjük és elismerjük. Általában derűs és jókedvű, nem törik le az átmeneti kudarcok. A látványos dühkitörései és hisztijei ellenére imádni valóan kedves.


Kunsay Melinda

Képek: Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net