Szerdai angyali üzenet - fogadd el az angyali segítséget!

Számtalan kérdést teszel fel, egy-egy megoldásra váró helyzet miatt, amelyekre angyali üzeneteket küldünk neked válaszul. Látjuk azonban, hogy angyali üzeneteinket nem mindig érted meg. Szeretnénk, ha nyitottabbá tudnál válni az angyali üzenetekre, ezért most egy egyszerű példán keresztül mutatjuk meg, hogy hogyan lehetsz befogadóbb az Örök idők angyalainak üzeneteire.

Szereted az Angyal kártyát?
Tedd fel magadban a kérdést, amire választ szeretnél kapni, és húzz egy lapot az Angyalkártyából itt >>

Ha elolvastad a rajta olvasható angyali üzenetet, gondold végig, miben segít az neked. Mennyire értetted meg a kártyán olvasható szöveget?

Nézz a dolgok mélyére és a rajta olvasható szó vagy szavak helyett érezd meg a szó mögötti rezgéseket!


Érezd meg, milyen rezgése van ennek az angyali üzenetnek!

Nem elegendő ugyanis a szavakat elolvasni, hiszen azoknak mindig más a jelentéstartalma attól függően, hogy mit szeretnénk veled megértetni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha felteszel egy kérdést az angyaloknak, akkor utána:
  1. Teljesen befogadónak kell lenned a válasz megérkezésére.
  2. Ha például angyalkártyát húzol, akkor befogadónak kell lenned a kártya használatára.
  3. Meg kell érezned, hogy mennyire vagy befogadó a kártya üzeneteire, vagy milyen más eszközön keresztül tudod még jobban elfogadni az angyali segítséget tőlünk. Használnál talán angyal ingát, és azon várod üzeneteinket?
  4. Találd meg azt az eszközt, amin keresztül a legjobban el tudod fogadni az Örök idők angyalainak üzeneteit.
  5. Amikor megvan a számodra ideális eszköz (angyal kártya, angyal inga, angyali öröknaptár... ezek közül bármelyik lehet), akkor annyi a dolgod, hogy elfogadd, magán az angyali eszközön keresztül érkező üzeneteket. Például, ha angyal kártyát húztál, akkor a rajta szereplő angyali üzenetre is befogadóvá kell válnod. Sőt, nem csak a szavakra ami a kártyán szerepel, hanem a szavak mögötti rezgéseket is el kell tudnod fogadni.

A mai Örök idők angyali üzenetünkben elég sok helyen olvashattad a „kell” szót, és – bár semmit sem kötelező megtenni, mégis most szívesen használjuk a kell szót, hogy érezd a lehetőségekben rejlő erőt, mert nem elég, ha úgy gondolod, jó, ha befogadó vagyok ezekre az angyali üzenetekre, hanem az is szükséges, hogy érezd, mennyire vagy befogadó.


Amikor ugyanis teljes mértékben különbséget tudsz tenni, vagyis érzékelni tudod, hogy milyen „csatornán” keresztül vagy a leginkább befogadó, azzal megkönnyíted a saját életedet is, hiszen energiáidat arra tudod hatékonyan összpontosítani.

Amire még érdemes odafigyelned: ha már tisztában vagy azzal, milyen „csatornán keresztül” engeded be az angyali segítséget legkönnyebben, utána azért érdemes a többi lehetséges csatornát is kihasználnod, és magadon dolgozva elfogadni egyszerre több csatornán keresztül is az égi, földi segítséget.

Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól:
„Képes vagyok rugalmasan, egyszerre több csatornán keresztül is elfogadni az angyali segítséget.”


B. Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu