Ébredések - Feldmár új kötete

Új, spirituális ébredés zajlik az emberek tudatában, egyre több ember érzi úgy, hogy élete titokzatos véletlenek miatt spirituális irányt vesz...

Az első felismerés erről az ébredésről szól. Míg hajdan a vakszerencsének tulajdonítottak különös eseteket, ma már hajlamosak vagyunk többre, másra gondolni.

Carl Jung szinkronicitásnak nevezte az életben előforduló úgynevezett "véletlenek" láncolatát. Feldmár András Ébredések című könyve pedig arra bátorít, hogy mintegy rácsodálkozzunk  a minket körülvevő világra, felülvizsgáljuk  a belénk nevelt parancsolatokat, tiltásokat, muszájokat...


Arra biztat minket sajátos stílusában, hogy merjünk felébredni, és alakítsuk ki saját, egyéni látásmódunkat.

Feldmár András a mentális problémákkal küszködő emberek gyógyítását céljának tekintette, a pszichotikus betegek terápiájában jelentős eredményeket ért el.

Az Ébredések kötet hármas tagolású, a "Vidáman zuhanunk" Kis Tiborral, a Quimby zenekar vezetőjével való, jelentős hallgatóság előtt zajló beszélgetés szövegét tartalmazza, az "Ébredések" a különféle szerekről és szerzőnk róluk vallott nézeteiről szól, tudományos alapossággal, és érdekfeszítő leírással. A kötet harmadik írása az alkimisták mondását idézi címében: Tedd meg, légy bátor, és maradj csendben!, mely írásának Szécsi Noémi készítette méltó fordítását.


Szerzőnk jelen kötetének előszavában spirituális utazásra csábítja olvasóit, felhívva a figyelmet arra, mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy felébredjünk - és kialakítsuk saját etikánkat.

Miként  a szerző fogalmaz: "Kevés olyan téma van, amelyet több érzelmi vihar kerülget, mint a drogok/orvosságok ügye. Mi az elkövetkezendő oldalakon ezen a tajtékos tengeren vitorlázunk az olvasóval..." "Mindenben van veszély. Kockázat nélkül nincs rettegés. De jobb félni, mint unatkozni."

Ziegler Zita

Feldmár András: Ébredések
Kiadta a Jaffa Kiadó, 2012-ben