Betty megcsalta, Alekosz szakított!

A valóságshow-veterán elsőként a Tabu Tv stábjának nyilatkozott arról, hogy nem bírta már tovább a hónapok óta tartó hullámvölgyeket és hűtlenségeket: szakított Bettyvel.

Alekosz és Betty viharos kapcsolatáról már többször hírt adtunk - most azonban úgy tűnik, a történet az utolsó fejezetéhez érkezett, hiszen a Valóvilág-győztesnél betelt a pohár.

"Sajnos a Bettyvel való kapcsolatomnak vége. Az egész arra vezethető vissza, hogy november közepén átmentem a tv2-höz, és beköltöztem az Összeesküvőkbe, őt pedig magára hagytam egy hónapra. Ő ezalatt az egy hónap alatt nekiállt kalandozni. Valahogy nem bírt magával. Az X-Faktorban föltűnt egy banda, az a neve, hogy Rocktenors, és összeismerkedett velük, kaland, szerelem szövődött, kapcsolat alakult ki közte és a Mező Márió nevű énekessel. Nem sokkal rá kiderült - és ez az, ami nagyon fájó számomra - hogy Betty nem csak vele, hanem a Táborosi Márkkal is összeszűrte a levet. Ő a zenekar második tagja. Ekkor nálam már majdnem betelt a pohár" - mesélte Alekosz, hozzátéve, hogy mindezek ellenére ő továbbra is bízott a lányban és a kapcsolatukat mentendő elvitte magával Görögországba.

"Nem akartam, hogy ez a dolog rajtam múljon, hogy azért legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert én nem teszek meg mindent. Ám a Görögországi utazás majdnem drámába fulladt, mert Betty majdnem összeszűrte a levet az egyik idegenvezetővel. Szerencsére azt sikerült megakadályoznom, de amikor egy hete hazajöttünk Görögországból, ez nekem már nagyon sok volt, és mondtam Bettynek, hogy kérek egy pár nap - legalább egy hét - gondolkodási időt, mert nekem ezt meg kell emésztenem. És amikor három nap elteltével fölhívtam, mert nagyon hiányzott, akkor ő közölte, hogy a hazaérkezésünk utáni nap megint megcsalt. Hogy kivel? Azt már nem is kérdeztem, az már nem is érdekelt" - folytatta a történtek bemutatását Alekosz, hozzátéve, hogy korábban többen figyelmeztették rá, hogy Betty nem azért van vele, mert szereti, csupán érdekek vezérlik. "Betty egy jól irányzott ütéssel megborított engem - sokkal jobban, mint a múltkor - és azt érzem, hogy ennek a kapcsolatnak itt és most vége."

Persze stábunk nem kívánt sem állást foglalni, sem ítélkezni az ügyben, így telefonon felkerestük Mező Máriót, a Rocktenors énekesét is: "Mindez nem igaz. Betty egy rajongónk. Kétszer találkoztunk vele összesen, két koncertünkön volt ott talán, és ugyanolyan rajongói viszonyt folytattunk vele, mint a többi rajongóval. Ez egy barátság, de semmi komolyabb kapcsolat nincs köztünk." Márió elárulta, szerinte ahogyan neki sem, csapattársának, Márknak sem volt közelebbi kapcsolata Alekosz kedvesével: "Ha Márknak lett volna valamilyen kapcsolata Bettyvel, akkor vagyunk annyira jó barátok, hogy ezt elmondta volna nekem."

Hogy a történtekből mi igaz és mi kitaláció, azt nem tisztünk eldönteni, azonban Alekosz elmondta kameránknak, jelenleg nem vágyik komoly kapcsolatra, és a közeljövőben tervei szerint igen változatos kapcsolatai lesznek: "Szeretném egy kicsit kivenni a részem az életből. Azt kérem azoktól a lányoktól, akik majd elkezdenek akarni közeledni felém, hogy nyugodtan, őszintén mondják el nekem, hogy mit szeretnének. Nem baj, ha valaki azért közeledne hozzám, hogy ki akarna használni, vagy esetleg vonzza az ismertség, vagy meg szeretne ismerkedni különleges emberekkel - ezzel nincsen semmi gond, csak mondja meg. Ne játsszuk el azt, amit Bettyvel eljátszottunk több hónapon keresztül!"