Mit ígérnek a csillagok júliusra?

Nehéz fényszögek, bizonytalanság, kiemelkedő problémamegoldó képességek - erre számíthatunk júliusban. Jobb, ha elejét vesszük azonban a ránk leselkedő veszélyeknek és letörjük agresszív hajlamainkat, így jobban tudjuk majd kezelni a váratlan helyzeteket is.

A hónap első fele a Neptunusz – Jupiter kvadrát jegyében telik. Bizonytalanság uralja az érzelmeinket. Eddig terveket kovácsoltunk, úgy gondoltuk, hogy tudjuk, mit akarunk, most mégis kétségek merülnek fel bennünk. Félünk, hogy rosszul döntünk, hitünk meginog, nem tudunk elhatározásra jutni.

Ugyanakkor kreativitásunk megnő, remek ötleteink adódnak az Uránusz – Merkúr trigonnak köszönhetően. Villámcsapásszerűen érkeznek a jó gondolatok, zseniálisan oldjuk meg a napi problémákat. Ez akkor a legkönnyebb, ha megpróbáljuk elengedni a gondokat. Akkor jön a nagy ötlet, amikor nem is számítunk rá.A hónap középső harmadától
már érezhetjük a Jupiter –Mars trigon energetizáló hatását. Remek az időpont a megmérettetésre, akár szakmailag, akár a sportteljesítményeket tekintve. Még mindig bizonytalanok vagyunk, de talán már könnyebben hozunk döntéseket. Hosszú távú, jelentőségteljes elhatározásokat azonban még mindig nem célszerű hozni.

A hónap második felében az Uránusz – Plútó kvadráthoz csatlakozik a Mars is. Így egy rendkívül veszélyes és agresszivitásra hajlamosító konstelláció alakul ki. Az indulatok hirtelen alakulnak ki, nem tudunk uralkodni magunkon. Úgy érezhetjük, hogy szétfeszít minket a düh, és meggondolatlanul adunk hangot az érzelmeinknek. Figyelnünk kell a közlekedésben is, nagyobb az esélye a baleseteknek, váratlan helyzeteknek.


Szerencsenapok: 5, 8, 11, 22, 28

Szerelmes napok: 3, 5, 9, 15, 21


Kunsay Melinda